Телефон за заявки и информация: 0878 300120 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 200 лв.
Welcome visitor you can log in or create an account

Видове мокри кърпички

Освежаващи мокри кърпички за децаМокрите кърпички са вездесъщи. Те са навсякъде и се ползват за всичко. Дори не е нужно да се замисляте какъв точно продукт са – дали козметичен, или санитарно-хигиенен. По-важното е, че винаги, когато ви потрябват, са на разположение.

Какво представляват мокрите кърпички?
Според вида си те са от нетъкан текстил или целулоза. Напоени са с различни разтвори и  съставки, подходящи за предназначението им. Запечатани са в опаковки, които ги пазят от изсъхване.

За какво се използват?
Вероятно трудно ще се намери дом, в който да не се използват мокри кърпички. От почистване на нежното бебешко дупе до поддръжка и почистване на автомобила – те са лесни за употреба, удобни и ефективни.

* За почистване на бебето
Търсете специализирани продукти. Добрите кърпички са разработени в сътрудничество с педиатри и дерматолози. Те са много меки, дерматологично тествани, почистват нежно, като щадят незрялата кожа. Освен за дупето, предлагат се мокри кърпички за личицето и ръчичките на малките.
Четете внимателно етикета. Купувайте такива, които са без сапуни и пенещи вещества, без алкохол и без синтетични оцветители, без парфюм, хипоалергенни. Предпочитайте кърпички, в които има добавени омекотяващ крем, билкови екстракти и хидратиращи добавки. Не допускайте да попадат в устата на детето.

* За почистване на грим
Напоени са с вещества, подобни на използваните в почистващите продукти. Отлично средство са за демакиаж. Почистват добре в дълбочина, премахват мръсотията, успокояват кожата и я тонизират.
На пазара има кърпички, обогатени с допълнителни съставки, които ги правят подходящи за различните типове кожа. Можете да намерите такива с растителни и етерични масла, с билкови екстракти, с витамини – В5, Е и др.

Освежаващи мокри кърпички* За почистване и освежаване на ръце и тяло
Те са пропити с антибактериални разтвори. Обикновено са с подходящо за кожата рН. Подбирайте дерматологично тествани продукти.
Специално за поддържане на мъжките ръце вече има антибактериални, с алантоин. Те не само дезинфекцират, но и облекчават, успокояват и омекотяват раздразнената кожа.
Мокри кърпички за почистване на ръцете поднасят в много заведения за обществено хранене.

* Интимни влажни кърпички
За тях се използват урея, млечна киселина, алантоин. Добавят се вещества и билки с антисептични, овлажняващи и омекотяващи свойства. Съобразени са със специфичното рН на интимната зона и почистват нежно деликатната кожа. Задължително трябва да са без алкохол. Предлагат се във варианти за мъже и жени.

* Кърпички за почистване у дома и в офиса
Антистатичните са за почистване на монитори, телевизори и всякакви екрани. След избърсване поне известно време по тях не се натрупва прах. Разбира се, може да се възползвате от антистатичните свойства на кърпичките при почистване на стъкла, плотове, мебели и т.н. Те отлично премахват петна по дрехите и килимите, чудесно почистват различните повърхности в кухнята, таблото на колата, както и мръсните ръце след проверка на масло, антифриз и др. Само трябва да подберете точния вид.

Смотреть меня зовут эрл онлайн

Показать экономические прогнозы на 2014 год

Контакти

  • Варна 9000, България
  • ул. Петко Тодоров 54
  • mtmflexpack@gmail.com
  • GSM: 0878 300120

Следвайте ни

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook